top of page

2018 ... en we gaan door!


Hèhè, nu moeten we er ten volle voor gaan!


januari 2018:

Onze architect is in gang gezet, als alles goed gaat hopen we deze zomer te kunnen starten met bouwen!

Met het noodweer zijn we even Barvaux gaan bezoeken... hmmm toch een beetje teveel water vlakbij de Ourthe heeft voor- en nadelenOndertussen gaan we geregeld op afspraak bij de architect voor de nodige aanpassingen, op zoek naar metsers en indien mogelijk, het nuttige aan het aangename koppelen!

Gelukkig kunnen onze vrienden ons nog wat doen ontspannen in deze spannende tijden! Uiteraard zijn we al meerdere keren naar Barvaux geweest en hebben we daar een overnachting gezocht, via die weg hebben we enkele fijne mensen leren kennen!

juni 2018:

Oeps, Wallonië gaat toch allemaal niet zo vlot dan we dachten, uiteindelijk is op 12 juni ons plan ingediend bij de gemeente. Wat doen we ondertussen... voorbereiden natuurlijk!

We gaan naar verschillende beurzen om de nodige informatie in te winnen.

Juli 2018:

Onze familie leeft natuurlijk mee met onze verhuisplannen, wij zijn ze allemaal dan ook dankbaar voor de steun! Vaak gewoon effe langskomen om eens te ventileren helpt enorm voor ons! Of de plannen eens mee bekijken en ideetjes doorgeven,...

Deze zomer heeft mijn vader en Emilia dan ook gevraagd of ze niet mee mochten verhuizen, wij hebben namelijk een studio voorzien in onze B&B op het plan en ze willen er graag intrekken! Wij hadden dit nooit verwacht maar vinden dit een super plan!

Dus met voke en Emilia een weekendje naar Barvaux om eens kennis te maken met de streek!

Eerlijk, niet alles gaat alles gaat altijd vanzelf, ook het gevoel is vaak onzeker. En als dan onze hulptroepen over de vloer komen of ons eens uitnodigen om langs te komen, doet dat echt wel deugd! Familie en vrienden zijn er om ons te steunen, uiteindelijk moeten we het wel zelf doen, maar dat schouderklopje of een gezellige babbel, ... het doet echt wonderen!!!!

Thx to all xxxxNog een spannend momentje voor ons... onze buurtjes vertellen wat onze plannen zijn! We nodigen ze uit voor een ontbijtje bij ons in de tuin. Zoals altijd is het een gezellige bende en zo enthousiast dat ze zijn! Echt weer een fijne namiddag/avond gehad!
Deze lange en mooie zomermaanden vullen we met allerlei klussen! Serge is enorm creatief en heeft de voorbije jaren al meerdere keren laten zien dat hij van oude kasten/tafels/etc telkens iets prachtig kan maken.

Ik probeer te helpen waar mogelijk we zijn een echt Q-team ;) en er zullen unieke zelf gemaakte stukken in onze B&B staan!
77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2023

Comments


bottom of page