top of page

Najaar 2018

September 2018:

Om de bouw te kunnen opvolgen nodig dat we in Barvaux kunnen slapen en omdat we ons huis moeten verkopen hebben we een plaats nodig voor onze inboedel. Ons eerste gedacht was een grote caravan en een opslagplaats voor onze meubelen. Maar na wat rekenwerk kwamen we tot de constatatie dat een huis huren ons voordeliger zou uitkomen. Ook mijn vader en Emilia willen samen een huis huren, zodat ze zelf ook rustig kunnen verhuizen en hun appartement te koop kunnen zetten!

Eind augustus hebben we een groot huurhuis gevonden, we kunnen verhuizen vanaf 1 november, toch weer een stapje dichterbij onze droom!

Helaas op 30 september hebben we nog steeds geen goedkeuring van de gemeente om de werken te starten, dus vallen onze plannen om dit jaar nog te starten stillekes aan in het water :(


Oktober 2018:

De verhuis komt dichterbij, dus ons organiseren door al wat in te pakken is echt wel nodig!

De hulptroepen zijn uiteraard weer aanwezig! Wat zouden we toch zonder doen?!Tussen al deze chaos, zijn we toch nog bezig met onze mooie kasten te maken voor in de slaapkamers van onze B&B


Vandaag 22/10/2018 hebben we nog eens geïnformeerd naar de goedkeuring van onze plannen, de reactie die kregen was ' C'est le Wallonie, c'est normal ;)' dus we zullen toch nog wat geduld moeten hebben. Maar werk genoeg, dit jaar starten zit er toch niet meer in, dan kunnen we beter ons nog wat bezig houden met voorbereiding die we kunnen doen!

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2023

Comments


bottom of page